Albertos spisestue

Albertos pizzeria og spisesal er perfekt for deg som elsker lukten av nybakt pizza og utveksling av gode historier. Det er et sted der hver bit av en deilig pizza som deles mellom venner, forsterker latteren, styrker båndene og skaper uforglemmelige øyeblikk fylt av glede og tilfredshet. Enten det er varmen fra den ovnsbakte skorpen, den gode osten eller fellesskapet rundt bordet, så fremkaller det å spise en god pizza med venner her en følelse av ren hygge og lykkelig kameratskap.

Lokalet har rundt 30 sitteplasser og egen utgang til Rosas bakgård.

Ønsker du å bestille hele rommet?
Kontakt booking@casapisano.no

Alberto

Alberto er vår dyktige pizzakokk, formet av sine interesser for musikk og kokkekunst. Han var i en stygg bilulykke i tenårene, noe som gjør ham avhengig av stokker. Det stopper ham imidlertid ikke hvis du inviterer ham opp på dansegulvet! Han har også reist mye i sin tid, og han samler fortsatt på minner fra den tiden. Les noen av kjærlighetsbrevene hans til Gianna på veggen, og heng opp et selv mens du er i gang.

I dag liker han å tilbringe tid med familie og venner, og han verdsetter sin rolle som ektemann til Gianna og en stolt nonno. I likhet med "nonna" er betydningen av "nonno" i italienske familier høyt verdsatt og respektert. Alberto er et forbilde for den yngre generasjonen i familien og står for verdier som respekt, vennlighet og utholdenhet. Og han sørger for at hver eneste gjest får en bit av himmelen! Så hvis du er sulten på en ekte italiensk pizza, er det bare å stikke innom Alberto i spisesalen. Han venter på deg!