Maria & Marco's Penthouse

Med inspirasjon fra Milano, Roma, Melbourne og New York. Marco og Maria har vært overalt, noe som kommer til syne i deres fasjonable, moderne og fleksible lille toppleilighet. Med popup-kunstutstillinger, muligheter for konferanser og større arrangementer, direkte utgang til takterrassen og flyttbare møbler er dette allsidige rommet perfekt for enhver anledning med plass til opptil 100 gjester.

Lokalet har kapasitet til 150 personer stående og 100 personer sittende.

Ønsker du å bestille hele rommet?
Kontakt booking@casapisano.no

Marco og Maria

Marco og Maria møttes for første gang i 2019 under moteuken i Milano, og de fant tonen umiddelbart. Marcos lidenskaper omfatter mote, krypto, reiser og surfing, og han er stadig engasjert i nye spennende prosjekter, blant annet familiens trattoria. Maria er fascinert av de samme interessene, og modellyrket har spilt en viktig rolle i livet hennes siden hun var liten. Selv om Marco er gründer, har han en tendens til å glemme ting, noe som får Maria til å legge igjen små lapper til ham rundt omkring i huset. Se om du kan finne dem.

Sammen styrer de mye her på Casa Pisano, fra prosjektledelse av restaureringen og renoveringen til Casa Pisanos offisielle Instagram-konto, der de deler restaurantens magi med resten av verden. Få en fornemmelse av deres stilfulle smak og storbyinspirasjoner i toppleiligheten ovenpå!