Maria & Marcos Penthouse

Med inspirasjon fra Milano, Roma, Melbourne og New York. Marco og Maria har vært overalt, noe som er tydelig i deres fasjonable, moderne og fleksible lille toppleilighet. Med pop-up kunstutstillinger, muligheter for konferanser og større arrangementer, direkte tilgang til takterrassen og flyttbare møbler, er dette allsidige rommet perfekt for enhver anledning med plass til opptil 100 gjester.

Lokalet har kapasitet til 150 personer stående og 100 personer sittende.

Do you want to book the entire room? 
Contact booking@casapisano.no

Marco og Maria

Marco og Maria møttes første gang i 2019 under moteuken i Milano, og forbindelsen deres var umiddelbar. Marcos lidenskaper omfatter mote, krypto, reise og surfing, og han er hele tiden engasjert i spennende nye prosjekter, inkludert familiens trattoria. Maria finner seg selv betatt av de samme interessene, med modellering har spilt en betydelig rolle i livet hennes fra hun var ung. Selv om Marco er en gründer, har han en tendens til å glemme ting, noe som får Maria til å legge igjen små lapper til ham rundt hele huset. Se om du finner dem.

Sammen driver de mye her på Casa Pisano, fra prosjektstyring av restaurering og oppussing, til Casa Pisanos offisielle Instagram-konto, hvor de deler restaurantens magi med resten av verden. Få en følelse av deres stilige smak og storbyinspirasjoner i penthouse-delen ovenpå!