Rosas bakgård

I hjertet av Casa Pisano, bak gamle steinmurer, ligger Rosas bakgård. Denne koselige innendørs bakgården er fylt av lidenskap, håndverk og en forståelse for livets enkle gleder. Her kan du nyte gode samtaler og fordype deg i den tidløse kunsten som definerer den italienske livsstilen.

Rosas bakgård har plass til 22 gjester.

Ønsker du å bestille hele rommet?
Kontakt booking@casapisano.no

Rosa

Rosa, Marcos søster, er lykkelig gift med Giovanni. Sammen har de tre barn, Stefano og tvillingdøtrene Sofia og Stella. Rosa fordyper seg ofte i sin livlige fantasi, og kreativiteten hennes kjenner ingen grenser. Hun flyttet inn i Casa Pisano i 2017 og tilfører storfamilien en livlig og positiv energi. Selv om hun har en tendens til å bli frustrert når Valentina lar Vespaen stå i hagen mens Rosa henger opp klesvasken.

Hun interesserer seg både for å tegne og spille saksofon, og takket være Valentina og hennes oppmuntring deltar hun aktivt i et lokalt jazzband. Hvis du besøker henne i bakgården, kan du kanskje høre noen av hennes beroligende musikalske ambisjoner mens du lar deg oppsluke av den deilige matlagingen hennes. Atmosfæren i bakgården er helt unik!