Sofia og Stellas rom

Velkommen til vårt koselige private rom, som er preget av den lekne naturen til de syv år gamle tvillingene Sofia og Stella. Dette rommet er fullt av morsomme og knallrosa farger som gjenspeiler de livlige personlighetene deres. Det er perfekt for mindre grupper på opptil 40 personer. Rommet har en glad stemning som gjør det til et flott sted å samles og feire, og som tilfører et snev av glede og varme til ethvert arrangement.

Med 40 sitteplasser kan både voksne og barn kose seg.

Ønsker du å bestille hele rommet?
Kontakt booking@casapisano.no

Sofia og Stella

De 7 år gamle tvillingene har en forkjærlighet for rosa, iskrem og å holde foreldrene opptatt, kan man si. Når de ikke løper rundt på kjøkkenet eller er på eventyr i hagen, sitter de gjerne og fargelegger eller ser på TV. De fleste av barnebøkene deres er gaver fra en norsk familie som har hatt et nært forhold til Pisano-familien en stund.

De elsker å leke med andre barn! Så hvorfor ikke ta med hele familien til Sofia og Stellas vakre rosa soverom, der barna kan tegne mens dere nyter en deilig italiensk middag? De ønsker dere velkommen til sitt magiske slott! Dere må imidlertid være forberedt på at de har en rampete sans for humor og spøker.