Program

olivenoljekurs

Olje- og vinkurs med Olivenlunden 1830

Dato: Tirsdag 13. februar 2024 

Tid: 18:00 – 20:00

Sted: Casa Pisano

Adresse: Tordenskiolds gate 5, 0160 Oslo

Pris: 500,- per pers 

Antall plasser: 30 personer

Smakfulle opplevelser på Casa Pisano!

Kjære mat- og Italiavenn,
Etter to utsolgte oljekurs høsten 2023, og strålende tilbakemeldinger, inviterer vi deg til nye oljekurs med Olivenlunden1830 på nyåret. Rent oljekurs i januar, og olje- og vinkurs i februar. Dette er
en unik mulighet til å utforske førsteklasses olivenolje og balsamico, samt forbedre dine kulinariske ferdigheter - i hyggelige omgivelser på Casa Pisano.

Disse kveldene får du bli med på et oljekurs med Olivier Pean fra Olivenlunden 1830, og du får servert tre italienske småretter sammen med to glass vin. På kurset i februar vil du i tillegg få en dypere innføring i vinene vi skal smake på.

Under kurset vil du ha muligheten til å:

  • Smake på et utvalg deilige oljer og viner fra ulike Middelhavs-regioner.
  • Lære om historien og tradisjonen bak produksjonen av olivenolje.
  • Oppdage forskjellene mellom ulike typer olivenolje og lære å kjenne igjen førsteklasses olje (og vin)
  • Få tips om hvordan du kan kombinere olivenolje og vin med dine favorittretter.

I løpet av kurset vil du som nevnt få smake ulike oljer (og viner) kombinert med autentisk italiensk småretter. Etter kurset vil det være mulig å kjøpe med seg oljer hjem, og vi ønsker dere også velkommen til å booke et bord på Casa Pisano for å oppleve resten av Italias fristelser. Vi garanterer en stemningsfull og unik kulinarisk opplevelse!

Det er begrenset med plasser, så vær tidlig ute for å sikre deg din plass. Vi ser frem til å dele denne smakfulle opplevelsen med deg og utforske den fantastiske verdenen av italiensk olivenolje sammen.

Hilsen Olivenlunden1830 & Casa Pisano